Sam Boulevard

SAM Boulevard és el segell sota el qual s'engloba l'aposta d'oci que impulsa el principal espai d'activitats del Vendrell, el complex d'oci Les Mates. En una ciutat que sempre ha tingut un dèficit en l'àmbit de l'oci nocturn, aquest Boulevard que engloba diversos dels locals de la zona vol ser la
resposta a les peticions d'un espai on la gent pugui menjar, beure i gaudir de la música i

de diferents activitats qualsevol dia de la setmana.

El Boulevard aglutina tots els locals de la façana nord de Les Mates, que suposen una verdadera ruta per la gastronomia i la cultura de diferents països i continents.

SAM

Bar típicament nord-americà on es pot escoltar música en directe cada dia del cap de setmana, mentre es menja una bona hamburguesa amb patates i amanida. Blues, jazz, rock, flamenc... tots els estils són benvinguts en un bar on també es pot gaudir de les millors cerveses d'importació o d'una àmplia cocteleria. Al Sam es potencia la música a la zona, donant cabuda als nous grups, als més joves, donant espai a Jam Sessions de qualitat i sense oblidar el karaoke dels dijous.

Toro Loco

Cuina tradicional mexicana, feta amb tota la cura que aquesta demana. Un local únic a la zona, que permet degustar els plats típics del país americà (tacos, jalapeños o tot tipus de carns) fets tal com s'elaboren al mateix Mèxic, i amb els Nachos Toro Loco i el Pozole (sopa mexicana) com a plats estrella de la carta. Cal no oblidar tampoc la completa carta de tequiles, les cerveses més “picants”, com la Michelada, i la música que toca un simpàtic 'mariachi' que ronda pel local.

El Panxo

Amanides, pizzes de tota la vida, carn o pasta, acompanyats de vi o cervesa, i amb la possibilitat d'acabar amb un gelat, sobretot quan fa molta calor. Un espai de caire típicament mediterrani per gaudir qualsevol dia de la setmana, després de veure una pel·lícula als cinemes o abans de sortir de copes. Esmorzars i menús diaris de qualitat, rics, variats, amb postres casolans i a un preu assequible.

Sam’s Blues Band

Totalment lligada al Sam, la banda Sam's Blues Band es va crear l'any 2010 per portar la bona música a tots els racons possibles. Practiquen versions de Funk, Blues, Soul i R&B, imprimint-los ritme i caràcter. La formació del grup és variada i canviant, i la conformen els diferents músics que es reuneixen per tocar al local de Les Mates. Accepta diferents formacions, duets, trios, quartets, depenent del públic i l'espai on s’ofereixi l'actuació.

Adreça

Horari

Ens adaptem a les necessitats dels grups que hagin fet una reserva prèvia i així ho hagin sol·licitat.

5 raons per venir

  • Música en viu
  • Pizzes i hamburgueses autèntiques
  • Carta extensa de cerveses
  • Un bon combinat
  • Una experiència made in USA