Musical Horses

El Centre Hípic de Bonastre és l'espai ideal per viure una jornada completa d'oci per gaudir de múltiples activitats i esdeveniments amb tota la família. Una hípica situada a la localitat de Bonastre (Baix Penedès) en la qual es donen la mà els espectacles eqüestres, la música en viu i la gastronomia.

Musical Horses està impulsat pel Centre Hípic de Bonastre i Sam Boulevard. Aquesta fusió garanteix un projecte de qualitat ja que el Centre Hípic aporta l'experiència del sector hípic, i Sam Boulevard ho fa del sector gastronòmic, musical i d'organització d'esdeveniments (Fira d'abril, festival rock'a'billy, concentració de Tunnings, Concursos de cantautors i Bandes...).

Entre els serveis que s'ofereixen destaca l'espectacle eqüestre d'interacció entre cavalls i ballarines, així com l'espectacle de progressos amb la doma dels animals. També es poden fer excursions a cavall i en carro. S'ofereix així mateix una àmplia oferta d'espectacles musicals, que van des del flamenc al rock.

La gastronomia és igualment variada, incloent calçotades, braseria, fideuà gegant, arrossos, calderetes i sarsueles. En definitiva, un dia perfecte d'oci per nens i adults, amb emocions i grans experiències.

Agències de viatges

Si ets una agència de viatges i vols oferir una experiència única d’oci i turisme eqüestre als teus clients, contacta amb nosaltres i t’informarem de la nostra oferta d’activitats.

Grups

Si vols passar una jornada d’oci i turisme eqüestre amb els amics, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de la nostra oferta d’activitats.

Empreses

Si ets una empresa i vols reforçar els vincles dels teus treballadors fora de l’oficina, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de la nostra oferta d’activitats.

Famílies

Vols compartir una jornada d’oci eqüestre en plena natura amb tota la família? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de la nostra oferta d’activitats.

Adreça

Horari

Ens adaptem a les necessitats dels grups que hagin fet una reserva prèvia i així ho hagin sol·licitat.

5 raons per venir

  • Oci per tota la família
  • Els nostres cavalls
  • Bon menjar
  • Un entorn privilegiat
  • Una experiència única!