Èxit de participació en el primer parc nadalenc sense barreres

IMG_4663

Musical Horses ha organitzat amb èxit el primer parc nadalenc sense barreres entre els dies 28 i 31 de desembre.

El Centre Hípic de Bonastre i el Sam Boulevard han volgut que les activitats lúdiques que s’ofereixen als nens en aquestes dates nadalenques arribin a tots els que per les seves necessitats especials no poden gaudir-les normalment. Al llarg d’aquets quatre dies tots els que es van apropar al Parc han gaudit d’un ampli ventall d’activitats. Es van desenvolupar tallers de maquillatge, musicoteràpia, passejades a cavall i jocs pels nens en diferents espais habilitats a les instal·lacions. Els alumnes de l’escola del Centre Hípic van fer gaudir al públic present amb el seu espectacle eqüestre, acompanyats de les “bailaoras”. I cada jornada va acabar amb l’actuació de la Sam’s Blues Band.

El diumenge 28, després de la inauguració a la que va assistir l’alcalde de Bonastre, el Sr. David Godall, els presents van gaudir del grup de percussió “Petafort”, que va fer entrar en calor a tot el públic. Després, els pallassos “Tetes” van fer gaudir als més petits amb el seu humor. A la vegada, a les brases s’estava coent l’espectacular fideuà de la que van gaudir tots els comensals. I tot amenitzat per un fantàstic DJ.

Dilluns i dimarts les activitats van començar a les 11 del matí. L’espectacle de titelles i de pallassos va reunir al seu voltant un públic que va poder gaudir d’un sol espectacular. Les brases van ser una presència contínua durant aquests dies en els que es va poder gaudir d’una gran varietat de carns a la brasa.

El dimecres 31 va ser l’últim dia del Parc i de l’any, però no va ser ni el menys concorregut i ni el que va tenir menys activitats. La farga catalana va fer una bona demostració dels seus treballs a la farga. El psicòleg Baltasar Santos Fernández va compartir la seva experiència en l’àmbit de l’educació i la integració mitjançant una???. Les últimes hores es van centrar en la música, ja que es van congregar un gran nombre de músics que van voler ser presents a unes jornades tan especials, amb una espectacular jam session a l’aire lliure on es van fusionar diferents estils, veus i instruments. I per arrodonir la jornada, es va cuinar una espectacular sarsuela de peix que van poder gaudir tots els presents.

Un primer Parc Nadalenc Sense Barreres que ens deix imatges de festa, diversió, amistat, unió, bons àpats, qualitat musical i artística, i moltes ganes de repetir-lo l’any vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>