Centre Hípic Bonastre

El Centre Hípic de Bonastre és l’espai ideal per viure una jornada completa d’oci per gaudir de múltiples activitats i esdeveniments amb tota la família.

Una hípica situada a la localitat de Bonastre (Baix Penedès) que organitza sortides a cavall molt especials per bonics camins fins arribar a les platges de la Costa Daurada i fins i tot sota la llum de la lluna. A més disposen d’unes instal·lacions amb tot tipus de serveis i una escola d’equitació per aprendre tots els secrets del món del cavall.

El Centre Hípic Bonastre disposa de dues pistes de 35 x 20 m: una de conerta i l'altre a l'aire lliure, així com una pista circular. Compta amb boxes de 3x3 per a cavallas particulars i amb més de 20 cavalls ben entrenats pels espectacles eqüestres i les excursions a cavall.

El Centre també compta amb un local social, restaurant, brasa, zona de calzotades, etc. que et peremetran gaudir d'un dia diferent amb companyia dels cavalls.

Adreça

Horaris

Ens adaptem a les necessitats dels grups que hagin fet una reserva prèvia i així ho hagin sol·licitat. Sempre aprofitant la llum del dia (menys a les passajedes nocturnes), amb un horari més ampli durant els mesos d’estiu.

5 raons per venir

  • Oci per tota la família
  • Els nostres cavalls
  • Professionalitat
  • Un entorn privilegiat
  • Una experiència inoblidable!